Velkommen til Aston Villa's danske fanklub

Aston Villa Lions Club DenmarkVelkommen til Aston Villa Lions Club Denmark. Vi er den officielle danske fanklub for den engelske fodboldklub Aston Villa, der er blandt de mest succesrige engelske fodboldklubber nogensinde og både var med til at grundlægge verdens ældste fodboldliga, The Football League, tilbage i 1888, samt Premier League i 1992. Frem til sommeren 2016 var Aston Villa én blandt bare syv klubber, der aldrig var rykket ud af Premier League, men efter sæsonen 2015/16 måtte klubben desværre tage turen ned i den næstbedste række, Championship. Efter tre sæsoner i Championship vendte Aston Villa i sommeren 2019 tilbage til Premier League.

Den danske fanklub er stiftet i 2005 og har således eksisteret i 15 år. Her på siden kan du finde en masse oplysninger om fanklubben, og du kan læse om og se billeder fra vores ture til Aston Villas kampe. Vi forsøger at lave 1-2 ture hver sæson til Villa Park, ligesom vi har været til træningskampe i Sverige og Tyskland, kampe i Europa Cuppen osv.

Er du endnu ikke medlem af fanklubben, håber vi, at når du har set dig omkring på vores hjemmeside og læst lidt om, hvad vi kan tilbyde danske Aston Villa-fans, så får du også lyst til at melde dig ind og støtte vores arbejde.

Velkommen til. Up the Villa!